mobil.: +420 602 164 643 Bartovastepanka@seznam.cz

RECEPTY NA ÚPRAVU RYB

Candát ve slanině

 

Rozpis na 4 porce:

– 800 g filetů z candáta

– sůl, mletý černý pepř

– 2 lžíce bazalkového pesta

– 100 g na plátky nakrájené anglické slaniny

– 1 cibule

– 1 mrkev

– 2 kousky řapíkatého celeru

– 1 chilli paprička

– 4 lžíce olivového oleje

– 200 g drcených rajčat

– cukr

– několik snítek čerstvé bazalky

– olej

 1. Filet z candáta očistíme a nakrájíme na porce.

Lehce je osolíme, pokapeme šťávou z poloviny limetky a potřeme bazalkovým pestem.

Každý kousek zabalíme do plátku slaniny a uložíme do ledničky.

2. Cibuli, mrkev, řapíkatý celer a papričku nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme olej a kousky candáta ze všech stran opečeme. Pak je vyndáme a uchováme v teple.

3.Do výpeku nasypeme všechnu nakrájenou zeleninu a krátce ji orestujeme.

Poté ji zakapeme šťávou z limetky a prohřejeme.

4.Nakonec přidáme drcená rajčata, zředíme trochou vody a asi pět minut vše provaříme.

Přidáme lístky čerstvé bazalky, dochutíme solí, pepřem a cukrem.

Candáta s omáčkou podáváme s těstovinami a ozdobíme bazalkou.

 

 

Čočkový salát s lososem, vejci a rukolou

 

Rozpis na 4 porce:

– 2 vejce

– 250 g červené čočky

– 4 rajčata

– hrst rukoly

– 100 g zbylého lososa (pečený, vařený)

– sůl, pepř

Zálivka:

– 2 lžíce vinného oleje

– 1 stroužek česneku (prolisovaný)

– 1 lžíce dijonské hořčice

– 2 lžíce nasekané bazalky

– 2 lžíce kaparů

 

1. Vejce uvařte natvrdo, zchlaďte je ve studené vodě a oloupejte. Čočku uvařte doměkka a nechte vychladnout. Promíchejte jí s rajčaty nakrájenými na kousky a rukolou. Ochutnejte a podle chuti osolte a opepřete. Salát posypte lososem rozdrobeným na vločky.

2. Zálivka: Suroviny na zálivku dejte do skleničky se šroubovacím uzávěrem a dobře protřepejte. Salát zalijte zálivkou až před podáváním.

Grilovaný hořčično-medový losos s bramborami

 

Rozpis na 4 porce:

– 1 lžíce kremžské hořčice

– 1 pomeranč

– 2 lžíce medu

– 4 filety lososa

– 8 malých brambor

– 2 papriky

– 250 g zelených fazolek

– 4 mrkve

– 2 lžíce olivového oleje

– sůl, pepř

1. Hořčici dobře promíchejte se štávou z pomeranče, medem a větší špetkou soli. V této marinádě obalte postupně všechny lososové filety a nechte je alespoň hodinu marinovat.

2. Troubu rozehřejte na 190 C. Dobře omyté brambory ve slupce vařte 10 minut ve vodě. Překrájejte je na čtvrtky a promíchejte s paprikami nakrájenými na nudličky, fazolkami a oškrábanými mrkvemi překrájenými podélně na čtvrtky. Vložte vše do pekáčku, zakapejte olejem, osolte, opepřete a ještě jednou promíchejte.

3. Na brambory se zeleninou naskládejte porce lososa a pečte v troubě asi 25 minut.

Kapří chlebíčky

 

Rozpis na 4 porce:

– 500g vařené ryby

– 1 cibule

– 2 vejce natvrdo

– 100 g sterilovaného hrášku  (může být i kukuřice)

– 200g majonézy

– sůl

– veka

– nakládaná kapie

Uvařené maso zbavíme kostí, nasekáme na kousky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a vejce, sterilovaný hrášek nebo kukuřici a majonézu.

Směs promícháme a podle chuti dosolíme.

Připravenou směsí potíráme krajíčky veky a zdobíme proužky nakládané kapie.

 

 

Kapří hranolky

 

Rozpis na 4 porce:

– 1 Kg filetů z kapra

– 2 vejce

– sojová a chilli omáčka

– sůl

– pepř

– 2-4 stroužky česneku

– hladká mouka

– sladká paprika

– olej na smažení

Z 1 kg kapřích filetů nakrájíme hranolky.

Připravíme si marinádu ze 2 vajec, sójové a chilli omáčky, utřeného česneku, pepře a soli.

Marináda musí být dostatečně slaná, aby ryba nebyla bez chuti.

 Rybí kousky do ní pak naložíme nejméně na hodinku.

 Do silnějšího igelitového sáčku nasypeme cca 20 dkg hladké mouky a vrchovatou lžičku mleté sladké papriky.

Potřesením promícháme, vložíme okapané marinované rybí hranolky, sáček nafoukneme a potřesením hranolky obalíme.

Na pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje a hranolky opékáme dočervena.

 

 

Kapr na pivě potřený česnekem

 

Rozpis na 4 porce:

– 1 kg kapra(filet)

– 5 stroužků česneku

– sůl

– 5 lžic hladké mouky

– 2 lžičky sladké papriky

– mletý černý pepř

– 150 g másla

– 300 ml světlého piva

1. Rybu omyjeme a papírovým ubrouskem osušíme. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Kapra potřeme česnekem, uložíme do chladu a necháme hodinu odležet.

2. Mouku dáme na talíř a promícháme jí se sladkou paprikou.

3. Odleželého kapra nakrájíme na porce, které osolíme, opepříme a obalíme v připravené paprikové mouce. Zapékací misku nebo pekáček vymažeme máslem a obaleného kapra do ní vložíme. Nakonec ho podlijeme pivem.

4. Zbylé máslo si nakrájíme na kousky, které přidáme do pekáčku a pečeme v předehřáté troubě při 180 C asi 20 minut dozlatova. Podáváme s vařenými bramborami.

Kapří špízy

 

Rozpis na 4 porce:

– filety z kapra

– anglická slanina

– žampiony

– paprika (červená nebo žlutá)

– cibule

– sůl

– koření na ryby

– česnek

– olej

– grilovací jehly nebo špejle

 Filety z kapra (použijeme břišní část, která je úplně bez kostí a ze zbytku můžeme připravit rybí hranolky), anglickou slaninu, cibuli a papriku nakrájíme na stejně velké kousky, žampiony očistíme a nakrájíme na čtvrtky.

Z oleje, koření na ryby a utřeného česneku si připravíme marinádu, do které namočíme kousky ryb a necháme chvíli uležet.

Pak střídavě na jehlu nebo špejli napichujeme kousky slaniny, ryby, cibule, papriky, žampionů,

opékáme na grilu za občasného potírání zbylou marinádou nebo pečeme na pánvi.

Jako přílohu podáváme opečený nebo vařený brambor, dobře poslouží i pečivo.

 

 

Pečený pstruh s omáčkou z kyselé okurky a cibule

 

Rozpis na 4 porce:

– 1 velká cibule

– 4 sterilované okurky

– 1 až 2 bio citrony

– 1 svazek petrželky

– 4 pstruzi á 350g
– čerstvý tymián

– 4 lžíce oleje

– římský kmín

– 100ml bílého vína

– 2 lžičky hrubozrné hořčice

– 100 ml smetany

– drcený pepř

1. Cibuli oloupeme a nakrájíme společně s okurkami na nudličky. Citron omyjeme a nakrájíme na plátky. Petrželku nasekáme najemno. Pstruhy důkladně očistíme, omyjeme a osušíme. Na povrchu i uvnitř je osolíme. Do břišní dutiny vložíme snítka čerstvého tymiánu a dva plátky citronu.

 

2.V grilovací pánvi rozehřejeme olej. Pstruhy posypeme kmínem, vložíme na pánev a opékáme po každé straně asi 10 minut. Přidáme zbylé plátky citronu a po obou stranách je opečeme. Hotové pstruhy i citron vyndáme z pánve a uchováme v teple. Do výpeku nalijeme víno a svaříme.

 

3. Svařený výpek přelijeme do menší pánvičky, vmícháme hořčici a krátce provaříme. Přidáme nakrájené okurky a cibuli a orestujeme.

 

4. Nakonec přilijeme smetanu, přidáme nasekanou petrželku, dochutíme solí a pepřem a ještě krátce prohřejeme. Tuto hustou omáčku rozdělíme společně s rybami na talíře, ozdobíme opečenými plátky citronu a petrželkou a podáváme.

Pečená ryba v pikantní omáčce

 

Rozpis na 4 porce:

– 5 porcí ryby

– 1/2 citrónu

– 1 dcl oleje

– 25g česneku

– 1dcl bílého vína

– 200g rajčat

– 1 lžíce hladkolisté petrželky

– sůl

– bílý pepř

– 2-3 cibule

Jednotlivé porce ryby osolíme, opepříme, obalíme v jemně nasekané petrželce a zprudka opečeme na oleji.

Poté ryby vyjmeme, do výpeku vložíme na měsíčky nakrájenou cibulku a orestujeme ji.

Takto připravenou cibulku nasypeme do zapékací mísy, na ni vložíme opečenou rybu, přiložíme půlky oloupaných rajčat, česnek nakrájený na plátky, zakápneme citrónovou šťávou a zprudka zapečeme.

Krátce před dohotovením zastříkneme vínem. Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.

 

 

Restovaný losos s červenou řepou

 

Rozpis na 4 porce:

– 400 g čerstvého lososa

– 500 g červené řepy

– 3 stroužky česneky

– svazek čerstvých bylinek

(např: tymián, rozmarýn, petrž.nať)

– mořská sůl v mlýnku Kania

– olivový olej

– 1 svazek lahůdkové cibulky

– 50 g másla

– 1 citrón

– 250 g zakysané smetany  (obsah tuku 18%)

– 1 lžíce květového medu

– čerstvá pažitka

– 1 hrst čerstvého polníčku

– máta

Červená řepa

Červenou řepu omyjeme a vaříme ve slupce spolu s česnekem a svazkem čerstvých bylinek (tymiánem, rozmarýnem a petrželkou) v osolené vodě asi 1 hodinu doměkka. Pak ji ještě teplou oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Nakrájenou červenou řepu orestujeme v rozpálené pánvi na troše olivového oleje. Nakonec osolíme a opepříme.

Restovaný losos

Z umytého a osušeného lososa odstraníme šupiny. Osolíme ho a opepříme.

Lososa opečeme nejprve kůží dolů v pánvi na troše olivového oleje.

Je-li kůže křupavá, lososa otočíme, přidáme lahůdkové cibulky rozkrájené na poloviny, osolíme a opepříme. Restujeme, dokud není cibulka opečená dozlatova. Nakonec přidáme na pánev máslo, které necháme rozpustit.

Odsuneme z plamene a lososa pokapeme šťávou z poloviny citrónu.

Pánev přikryjeme alobalem a necháme chvíli odpočívat.

Smetanový dresink

K zakysané smetaně přimícháme med, šťávu z druhé poloviny citrónu, pepř, sůl a nadrobno nasekané čerstvé bylinky – pažitku a mátu. Důkladně promícháme.

Servírování

Na mělký talíř naservírujeme nejdříve orestovanou červenou řepu s lahůdkovou cibulkou. Na ně položíme porci lososa, přelejeme přelijeme dresinkem ze zakysané smetany a dozdobíme polníčkem.

 

 

Štika v sojové omáčce po javánsku

 

Rozpis na 4 porce:

 – 1 kg štiky

– chilli  nebo dvě lžičky kajenského pepře

– 1 velká cibule

– 3 stroužky česneku

– 2 lžíce sojové omáčky

– 1 lžíce cukru

– 2 lžíce octa

– 3 lžíce citronové štávy

– sůl

– olej

Rybu naporcujeme a 30 minut marinujeme v citronové štávě.

Pak ji na oleji opečeme po obou stranách dohněda. Opečenou rybu vyjmeme, odlijeme polovinu oleje

a na jeho zbytku osmažíme nakrájený česnek, chilli a nasekanou cibuli.

Přidáme 3 – 4 lžíce vody, cukr, ocet, sójovou omáčku, sůl a zamícháme.

Do pánve vrátíme rybu a na mírném ohni v omáčce prohřejeme.

Zbylou hustou omáčkou rybu na talíři přelijeme.

RECEPTY NA ÚPRAVU RYB

Candát ve slanině

 

Rozpis na 4 porce:

– 800 g filetů z candáta

– sůl, mletý černý pepř

– 2 lžíce bazalkového pesta

– 100 g na plátky nakrájené anglické slaniny

– 1 cibule

– 1 mrkev

– 2 kousky řapíkatého celeru

– 1 chilli paprička

– 4 lžíce olivového oleje

– 200 g drcených rajčat

– cukr

– několik snítek čerstvé bazalky

– olej

 1. Filet z candáta očistíme a nakrájíme na porce.

Lehce je osolíme, pokapeme šťávou z poloviny limetky a potřeme bazalkovým pestem.

Každý kousek zabalíme do plátku slaniny a uložíme do ledničky.

2. Cibuli, mrkev, řapíkatý celer a papričku nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme olej a kousky candáta ze všech stran opečeme. Pak je vyndáme a uchováme v teple.

3.Do výpeku nasypeme všechnu nakrájenou zeleninu a krátce ji orestujeme.

Poté ji zakapeme šťávou z limetky a prohřejeme.

4.Nakonec přidáme drcená rajčata, zředíme trochou vody a asi pět minut vše provaříme.

Přidáme lístky čerstvé bazalky, dochutíme solí, pepřem a cukrem.

Candáta s omáčkou podáváme s těstovinami a ozdobíme bazalkou.

 

 

Čočkový salát s lososem, vejci a rukolou

 

Rozpis na 4 porce:

– 2 vejce

– 250 g červené čočky

– 4 rajčata

– hrst rukoly

– 100 g zbylého lososa (pečený, vařený)

– sůl, pepř

Zálivka:

– 2 lžíce vinného oleje

– 1 stroužek česneku (prolisovaný)

– 1 lžíce dijonské hořčice

– 2 lžíce nasekané bazalky

– 2 lžíce kaparů

 

 

1. Vejce uvařte natvrdo, zchlaďte je ve studené vodě a oloupejte. Čočku uvařte doměkka a nechte vychladnout. Promíchejte jí s rajčaty nakrájenými na kousky a rukolou. Ochutnejte a podle chuti osolte a opepřete. Salát posypte lososem rozdrobeným na vločky.

2. Zálivka: Suroviny na zálivku dejte do skleničky se šroubovacím uzávěrem a dobře protřepejte. Salát zalijte zálivkou až před podáváním.

Grilovaný hořčično-medový losos s bramborami

 

Rozpis na 4 porce:

– 1 lžíce kremžské hořčice

– 1 pomeranč

– 2 lžíce medu

– 4 filety lososa

– 8 malých brambor

– 2 papriky

– 250 g zelených fazolek

– 4 mrkve

– 2 lžíce olivového oleje

– sůl, pepř

1. Hořčici dobře promíchejte se štávou z pomeranče, medem a větší špetkou soli. V této marinádě obalte postupně všechny lososové filety a nechte je alespoň hodinu marinovat.

2. Troubu rozehřejte na 190 C. Dobře omyté brambory ve slupce vařte 10 minut ve vodě. Překrájejte je na čtvrtky a promíchejte s paprikami nakrájenými na nudličky, fazolkami a oškrábanými mrkvemi překrájenými podélně na čtvrtky. Vložte vše do pekáčku, zakapejte olejem, osolte, opepřete a ještě jednou promíchejte.

3. Na brambory se zeleninou naskládejte porce lososa a pečte v troubě asi 25 minut.

Kapří chlebíčky

 

Rozpis na 4 porce:

– 500g vařené ryby

– 1 cibule

– 2 vejce natvrdo

– 100 g sterilovaného hrášku  (může být i kukuřice)

– 200g majonézy

– sůl

– veka

– nakládaná kapie

Uvařené maso zbavíme kostí, nasekáme na kousky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a vejce, sterilovaný hrášek nebo kukuřici a majonézu.

Směs promícháme a podle chuti dosolíme.

Připravenou směsí potíráme krajíčky veky a zdobíme proužky nakládané kapie.

 

 

Kapří hranolky

 

Rozpis na 4 porce:

– 1 Kg filetů z kapra

– 2 vejce

– sojová a chilli omáčka

– sůl

– pepř

– 2-4 stroužky česneku

– hladká mouka

– sladká paprika

– olej na smažení

Z 1 kg kapřích filetů nakrájíme hranolky.

Připravíme si marinádu ze 2 vajec, sójové a chilli omáčky, utřeného česneku, pepře a soli.

Marináda musí být dostatečně slaná, aby ryba nebyla bez chuti.

 Rybí kousky do ní pak naložíme nejméně na hodinku.

 Do silnějšího igelitového sáčku nasypeme cca 20 dkg hladké mouky a vrchovatou lžičku mleté sladké papriky.

Potřesením promícháme, vložíme okapané marinované rybí hranolky, sáček nafoukneme a potřesením hranolky obalíme.

Na pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje a hranolky opékáme dočervena.

 

 

Kapr na pivě potřený česnekem

 

Rozpis na 4 porce:

– 1 kg kapra(filet)

– 5 stroužků česneku

– sůl

– 5 lžic hladké mouky

– 2 lžičky sladké papriky

– mletý černý pepř

– 150 g másla

– 300 ml světlého piva

1. Rybu omyjeme a papírovým ubrouskem osušíme. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Kapra potřeme česnekem, uložíme do chladu a necháme hodinu odležet.

2. Mouku dáme na talíř a promícháme jí se sladkou paprikou.

3. Odleželého kapra nakrájíme na porce, které osolíme, opepříme a obalíme v připravené paprikové mouce. Zapékací misku nebo pekáček vymažeme máslem a obaleného kapra do ní vložíme. Nakonec ho podlijeme pivem.

4. Zbylé máslo si nakrájíme na kousky, které přidáme do pekáčku a pečeme v předehřáté troubě při 180 C asi 20 minut dozlatova. Podáváme s vařenými bramborami.

Kapří špízy

 

Rozpis na 4 porce:

– filety z kapra

– anglická slanina

– žampiony

– paprika (červená nebo žlutá)

– cibule

– sůl

– koření na ryby

– česnek

– olej

– grilovací jehly nebo špejle

 Filety z kapra (použijeme břišní část, která je úplně bez kostí a ze zbytku můžeme připravit rybí hranolky), anglickou slaninu, cibuli a papriku nakrájíme na stejně velké kousky, žampiony očistíme a nakrájíme na čtvrtky.

Z oleje, koření na ryby a utřeného česneku si připravíme marinádu, do které namočíme kousky ryb a necháme chvíli uležet.

Pak střídavě na jehlu nebo špejli napichujeme kousky slaniny, ryby, cibule, papriky, žampionů,

opékáme na grilu za občasného potírání zbylou marinádou nebo pečeme na pánvi.

Jako přílohu podáváme opečený nebo vařený brambor, dobře poslouží i pečivo.

 

 

Pečený pstruh s omáčkou z kyselé okurky a cibule

 

Rozpis na 4 porce:

– 1 velká cibule

– 4 sterilované okurky

– 1 až 2 bio citrony

– 1 svazek petrželky

– 4 pstruzi á 350 g

– čerstvý tymián

– 4 lžíce oleje

– římský kmín

– 100 ml bílého vína

– 2 lžičky hrubozrné hořčice

– 100 ml smetany

– drcený pepř

1. Cibuli oloupeme a nakrájíme společně s okurkami na nudličky. Citron omyjeme a nakrájíme na plátky. Petrželku nasekáme najemno. Pstruhy důkladně očistíme, omyjeme a osušíme. Na povrchu i uvnitř je osolíme. Do břišní dutiny vložíme snítka čerstvého tymiánu a dva plátky citronu.

 

2.V grilovací pánvi rozehřejeme olej. Pstruhy posypeme kmínem, vložíme na pánev a opékáme po každé straně asi 10 minut. Přidáme zbylé plátky citronu a po obou stranách je opečeme. Hotové pstruhy i citron vyndáme z pánve a uchováme v teple. Do výpeku nalijeme víno a svaříme.

 

3. Svařený výpek přelijeme do menší pánvičky, vmícháme hořčici a krátce provaříme. Přidáme nakrájené okurky a cibuli a orestujeme.

 

4. Nakonec přilijeme smetanu, přidáme nasekanou petrželku, dochutíme solí a pepřem a ještě krátce prohřejeme. Tuto hustou omáčku rozdělíme společně s rybami na talíře, ozdobíme opečenými plátky citronu a petrželkou a podáváme.

Pečená ryba v pikantní omáčce

 

Rozpis na 4 porce:

– 5 porcí ryby

– 1/2 citrónu

– 1 dcl oleje

– 25g česneku

– 1dcl bílého vína

– 200g rajčat

– 1 lžíce hladkolisté petrželky

– sůl

– bílý pepř

– 2-3 cibule

Jednotlivé porce ryby osolíme, opepříme, obalíme v jemně nasekané petrželce a zprudka opečeme na oleji.

Poté ryby vyjmeme, do výpeku vložíme na měsíčky nakrájenou cibulku a orestujeme ji.

Takto připravenou cibulku nasypeme do zapékací mísy, na ni vložíme opečenou rybu, přiložíme půlky oloupaných rajčat, česnek nakrájený na plátky, zakápneme citrónovou šťávou a zprudka zapečeme.

Krátce před dohotovením zastříkneme vínem. Podáváme s vařenými brambory nebo s chlebem.

 

 

Restovaný losos s červenou řepou

 

Rozpis na 4 porce:

– 400 g čerstvého lososa

– 500 g červené řepy

– 3 stroužky česneky

– svazek čerstvých bylinek

(např: tymián, rozmarýn, petrž.nať)

– mořská sůl v mlýnku Kania

– olivový olej

– 1 svazek lahůdkové cibulky

– 50 g másla

– 1 citrón

– 250 g zakysané smetany  (obsah tuku 18%)

– 1 lžíce květového medu

– čerstvá pažitka

– 1 hrst čerstvého polníčku

– máta

Červená řepa

Červenou řepu omyjeme a vaříme ve slupce spolu s česnekem a svazkem čerstvých bylinek (tymiánem, rozmarýnem a petrželkou) v osolené vodě asi 1 hodinu doměkka. Pak ji ještě teplou oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Nakrájenou červenou řepu orestujeme v rozpálené pánvi na troše olivového oleje. Nakonec osolíme a opepříme.

Restovaný losos

Z umytého a osušeného lososa odstraníme šupiny. Osolíme ho a opepříme.

Lososa opečeme nejprve kůží dolů v pánvi na troše olivového oleje.

Je-li kůže křupavá, lososa otočíme, přidáme lahůdkové cibulky rozkrájené na poloviny, osolíme a opepříme. Restujeme, dokud není cibulka opečená dozlatova. Nakonec přidáme na pánev máslo, které necháme rozpustit.

Odsuneme z plamene a lososa pokapeme šťávou z poloviny citrónu.

Pánev přikryjeme alobalem a necháme chvíli odpočívat.

Smetanový dresink

K zakysané smetaně přimícháme med, šťávu z druhé poloviny citrónu, pepř, sůl a nadrobno nasekané čerstvé bylinky – pažitku a mátu. Důkladně promícháme.

Servírování

Na mělký talíř naservírujeme nejdříve orestovanou červenou řepu s lahůdkovou cibulkou. Na ně položíme porci lososa, přelijeme dresinkem ze zakysané smetany a dozdobíme polníčkem.

 

 

Štika v sojové omáčce po javánsku

 

Rozpis na 4 porce:

 – 1 kg štiky

– chilli  nebo dvě lžičky kajenského pepře

– 1 velká cibule

– 3 stroužky česneku

– 2 lžíce sojové omáčky

– 1 lžíce cukru

– 2 lžíce octa

– 3 lžíce citronové šťávy

– sůl

– olej

Rybu naporcujeme a 30 minut marinujeme v citronové šťávě.

Pak ji na oleji opečeme po obou stranách dohněda. Opečenou rybu vyjmeme, odlijeme polovinu oleje

a na jeho zbytku osmažíme nakrájený česnek, chilli a nasekanou cibuli.

Přidáme 3 – 4 lžíce vody, cukr, ocet, sójovou omáčku, sůl a zamícháme.

Do pánve vrátíme rybu a na mírném ohni v omáčce prohřejeme.

Zbylou hustou omáčkou rybu na talíři přelijeme.